WEBSHOP
HOME
SHOP
BEHANDELINGEN
MICRODERMABRASIE
NIEUWS
CONTACT
Microdermabrasie
Onze huid is ons grootste orgaan en zij maakt veel mee. Soms ontstaan er problemen zoals rimpels, acne, littekens, ouderdomsvlekken of wordt hij dof en vaal.

Met microdermabrasie halen wij gecontroleerd het bovenste huidlaagje weg, waardoor de huid een impuls krijgt om zichzelf te herstellen.

Microdermabrasie werkt eenvoudig, effectief en heeft geen bijwerkingen.

Een microdermabrasiebehandeling is een intensieve peeling van de bovenste huidlaag. Alvorens met de peeling te beginnen wordt uw huid gereinigd en krijgt het een speciale crème-behandeling.
Met een hoogwaardig en veilig apparaat worden daarna kristalletjes zacht op de huid gespoten en weer weggezogen. Daardoor worden de dode huidcellen verwijderd, stimuleert het de doorbloeding en worden er nieuwe huidcellen aangemaakt. De huid wordt hierdoor mooier, gladder, zachter en rimpels verdwijnen.
Direct na de eerste behandeling al merkt u dat uw huid er stralender en gezonder uitziet.

Door een kuur van microdermabrasiebehandelingen zal de conditie van de huid zichtbaar verbeteren.
De verslapte, futloze huid is strakker geworden; de pigmentvlekjes en de ouderdomsvlekjes zullen nauwelijks zichtbaar zijn; kleine en ondiepe rimpels vervagen. Kortom: de huidstructuur is verbeterd.

De behandeling is voor vrijwel elke huidtype geschikt.
Met name het gezicht, de hals, het decolleté, de handen en littekens op het lichaam kunnen prima met microdermabrasie behandeld worden.

Er zijn verschillende microdermabrasiebehandelingen, afhankelijk van de mate van beschadiging van de huid.
Het meeste effect wordt verkregen door een kuur, bestaande uit meerdere behandelingen.
Elke behandeling wordt afgesloten met een massage van verzorgende en verzachtende crèmes en een zonbescherming. U verlaat hierdoor stralend en verfrist de schoonheidssalon.

Bel voor meer informatie en prijzen over microdermabrasie.


Harmonielaan 27
3704 HG Zeist
Telefoon: (030) 6960503

Behandeling
volgens afspraak
Copyright 2014 Tiny Alblas Schoonheidssalon