WEBSHOP
HOME
SHOP
BEHANDELINGEN
MICRODERMABRASIE
NIEUWS
CONTACT
Behandelingen
Wij verzorgen schoonheidsbehandelingen op maat.

Bij de eerste kennismaking vindt er een uitgebreide huiddiagnose plaats. Vervolgens kan in overleg een behandeling op maat worden gemaakt die bestaat uit huidverbetering, verzorging, reiniging, ontspanning en make-up.

Middelen die wij hiervoor gebruiken zijn o.a.:

Reiniging van de huid: mee-eters worden verwijderd en verstopte poriën worden schoongemaakt;

Peeling (ook wel exfoliation genoemd) is een techniek, waarbij oude oppervlakkige huidcellen verwijderd worden en nieuwe, jonge huidcellen aan de oppervlakte komen, waardoor de huid zacht en egaal ervan gaat uitzien;

Microdermabrasie: een intense peeling waardoor de huid een impuls krijgt om zichzelf te herstellen.

Massages, aangepast aan de condities van de huid en de spieren in gezicht en hals. Er zijn afvoerende, ontspannende en stimulerende massages en combinaties daarvan.

Epileren is het verwijderen van haar met inbegrip van de haarwortel. De bedoeling is dat een haar langer wegblijft en niet als een stoppeltje terugkomt. Het verwijderen van haar kan met een pincet, met hars of met een (elektrisch) epileerapparaat. Epileren gebeurt op plekken waar haargroei minder gewenst is: wenkbrauwen, armen, benen en bikinilijn of waar deze ongewoon is, zoals op de bovenlip en kin van een vrouw.

Elektrisch ontharen is door de jaren heen de meest gebruikte methode voor definitief ontharen. Hierbij wordt een dun naaldje langs de haar naar binnen gebracht. Een klein stroomstootje zorgt dat het haarzakje verwijderd wordt.

Acne-behandeling waarbij op voorzichtige wijze mee-eters, pukkels of puistjes worden verwijderd.

Maskers maken de huid glad en geven een stralend uitzien. Voor een droge huid zal een ander masker gebruikt worden dan bij een vettige huid. Maskers geven een weldadig gevoel doordat de poriën geopend worden, er een betere doorbloeding plaats vindt en afvalstoffen verwijderd worden.

Paraffine-pakking voor de handen. De pakking verzacht de huid, verzorgt de nagels en nagelriem en is ontspannend voor de handen.

Make-up/Visagie om het gezicht bepaalde accenten te geven en het gelaat te modelleren om er zo natuurlijk mogelijk uit te zien. Voor de dag en de avond zijn er verschillende make-up mogelijkheden.

Verven van wimpers en wenkbrauwen.

De schoonheidsbehandeling kan bestaan uit een basisbehandeling waarbij gebruik wordt gemaakt van de beste producten van Babor, een luxe behandeling waarbij extra aandacht aan ontspanning wordt gegeven of een specifieke behandeling waarbij in overleg aandacht aan een of meerdere aspecten gegeven kan worden.


Harmonielaan 27
3704 HG Zeist
Telefoon: (030) 6960503

Behandeling
volgens afspraak
Copyright 2014 Tiny Alblas Schoonheidssalon